Új KitKlub téma | TÚRA

Közzétéve:

Gyere! Túrázni megyünk. Ha túrákra gondolok, akkor mindig egy kihívásokkal teli kaland jut eszembe, ami egy vadregényes, számomra ismeretlen tájon, járatlan, felfedezésre váró utakon vezet keresztül. Annak minden izgalmával, kihívásaival, élményeivel együtt. Szokták mondani, hogy a járt utat a járatlanért el ne hagyd, de nem vagyok biztos benne, hogy mindig minden körülmények között a biztonságos zóna a jó. Hol abban a kihívás, hol abban az izgalom, a kaland? És hogy máshogy lehetne csillapítani a bennünk lakozó kíváncsiságot, a felfedezés, megismerés vágyát, ha el se indulunk, vagy ha elindulunk le se térünk a szokásos túrista járásról?

Kaland, izgalom és kihívás egy kicsit elveszni a rengetegben, majd újra rátalálni az útra. Minden út hozzánk tesz valamit. Bátorságot, tapasztalást, élményt, erőt, kitartást, önbecsülést, és ha mindezt nem egyedül járjuk végig, akkor még összetartást, előzékenységet, és barátságot is kap(hat)unk tőle.

Az életünk kívül és belül is egy nagy túra. Minden napunk az. Minden áldott nap te döntöd el melyik útra lépsz és milyen kalandokat vállalsz be.

Sokszor hallom azt, hogy mégis miről készüljön a scrapbook? Nincs ihletem és hasonlók….

Tessék. Itt egy adott téma, szánj pár percet az elmélkedésre, hogy neked mit üzen ez az egy szó. A gondolatáramlás közben milyen témához illeszkedő, vagy attól teljesen elrugaszkodott szavak jutnak az eszedbe? Ezek valószínűleg azért jutnak eszedbe, mert az életed menetébe belepasszolnak. Dolgod van vele… és scrapbookos nyelven ez annyit jelent, hogy van miről mesélned.

Az augusztusi TÚRA Scrapbook és Bélyegző KitKlub™ alkotócsomagokkal egy kicsit világgá mehetsz, egy kicsit elkalandozhatsz a belső útjaidon, de arra is tökéletesek a kiegészítők, hogy dokumentáld a mai vacsorádat, vagy ahogy bevásároltál a közértben.

A Scrapbook és Dokumentáló KitKlub csomagok, valamint a Bélyegző KitKlub bélyegzői mind limitált példányszámban készülő magyar termékek, magyar scrapbookosoknak. A TÚRA téma termékei kizárólag augusztus 10. és szeptember 9. között rendelhetőek.

Legyél KitKlub tagunk, hogy a lehető legkedvezőbb áron lehessen tiéd a Scrapbook KitKlub™ a Dokumentáló KitKlub™ és a Bélyegző KitKlub TÚRA témájú alkotócsomagja.

Vélemény, hozzászólás?