Új termékek | 2017 április

Közzétéve:

A Scrap(p)elek Facebook csoportunkban időnként megkérdezem milyen termékeket használnátok szivesen. Ebben a hónapban több olyen termék is polcra került, amit a rendszeresen alkotó scrapbookosok kérései alapján készítettem. A sok ötletet köszönöm ezúton is, folytatása a kivitelezésnek következik.

Addig is nézz szét a webshopban és válogass az új scrap-kincsek közül. Találsz új akrilbélyegzőket, rengeteg tematikus chipboardot, és ProjectLife-hoz használható termékeket is. A PL kártyák hétfőn érkeznek, de a májusi Mintás chipboard és a májusi Akrilbélyegző már rendelhető.

KitKlub INFO

  • KitKlub tagoknak az Új termék kedvezmény 2017. április 17-ig él a mostani újdonságokara.
  • Ingyenes együttpostázáshoz add le rendelésed 2017. április 10-én. Az együttpostázáshoz használd a kosár oldalon található kuponodat, majd válaszd az ingyenes postázást a KitKlub csomagoddal

Kedvenc Termékeim

Mintás Chipboard (öntapadós) – Hello május

 

Puszi, Anyukám – Akrilbélyegző szett
#futnijó – natúr Chipboard csomag

Azt hiszem folytatni kellene a tavaly elkezdett BBG albumomat, hogy motiváltabb legyek mozgás terén is. Ehhez klassz kiegészítő ez a #futnijo chipboard szett.

MixedMédia Background Chipboard

Ez utóbbiból készítettünk is már egy tojásos vászonképet és egy tojásfát, és az eredmény egy csodás Húsvéti lakásdekoráció lett.

Húsvéti lakásdekoráció – Tojásos vászonkép és tojásfa

Alkotós, szép hetet!

Vélemény, hozzászólás?