Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Utazónotesz | Natúr nemez

Ár:
4.990 Ft

Az Utazónotesz (Traveler's Notebook) hordozható, egyedivé tehető, könnyen variálható rendszere az emlékmegőrzésnek. Utazóknak ideális az átélt kalandok azonnali dokumentálásához, de a scrapbookban is remekül használható rendszer, ha szereted a kötetlenséget, a szabad stílust, a rendszeres dokumentálást, és azt, hogy nem igényel sok kelléket, helyet az alkotás.

A termék megvásárlásával ezt kapod

  • 1 db Standard méretű, vastag, tömör nemez Utazónotesz mappa
  • 1 db FEKETE gumi a gerinchez, duplán fűzve, plusz a lezáráshoz plomba
  • 1 db FEKETE gumi az átfogáshoz
  • 1 db Utazónotesz füzet - Scrapbookos SIMA  A füzet mérete bezárva 22 x 11 cm. Kinyitva 22 x 22 cm  | világos kraft borító, fehér belívek: 150 g/m2 - 32 oldal

A fekete gumi helyett választhatsz rendeléskor más színű gumit is. Ha nem választasz színt, akkor mindenképpen FEKETE gumival szereljük fel a mappádat.

Válassz a lehetőségekből:
GUMI SZÍNE:
Menny.:db

Termékleírás

A természetes vastag, tömör nemez, Magyarországon készült minőségi mappába, gumizsinórok segítségével 1, 2, vagy több egyedi füzetet is lefűzhetsz. Ha megteltek, kicserélheted, így a személyesen neked készített mappádat folyamatosan használhatod. A mappába fűzött füzeteket akár külön projekteknek is szentelheted, így mindig egy helyen tudhatod őket, és bármikor kéznél vannak, hogy hozzátegyél valamit.

Az én Utazónoteszemben például most három füzet van.

  1. Scrapbook bejegyzések az adott hónapról. Ez tulajdonképpen a napi dokumentálás.
  2. az én kicsi világom :) ötleteim jártamban-keltemben...
  3. tervezőnaptár /planner

A füzetek vastag, savmentes papírból készültek, amelyek tökéletes alapjai lehetnek scrapbookozásnak is. A pecsételés, a tűfilc nem üt át a másik oldalra, sőt, még a mixed media rajongók is kiélhetik kreativitásukat benne.

Amennyiben más színű gumit szeretnél az Utazónoteszedre, rendelhető 'Utazónotesz javítókészlet' hozzá több színben, és az alábbi videó alapján magad is kicserélheted.

Az Utazónotesz összeszerelése

Neked ajánljuk!

Keresés