Weboldalunk használatával jóváhagyod a Cookie-k használatát, a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Utazónotesz | Standard

Ár:
7.990 Ft

Az Utazónotesz (Traveler's Notebook) hordozható, egyedivé tehető, könnyen variálható rendszere az emlékmegőrzésnek. Utazóknak ideális az átélt kalandok azonnali dokumentálásához, de a scrapbookban is remekül használható rendszer, ha szereted a kötetlenséget, a szabad stílust, a rendszeres dokumentálást, és azt, hogy nem igényel sok kelléket, helyet az alkotás.

A termék megvásárlásával ezt kapod

  • 1 db Standard méretű, valódi bőr Utazónotesz mappa (nubuk bőr)
  • 1 db PINK gumi a gerinchez, duplán fűzve, plusz a lezáráshoz plomba
  • 1 db PINK gumi az átfogáshoz
  • 1 db Utazónotesz füzet - Scrapbookos SIMA  A füzet mérete bezárva 22 x 11 cm. Kinyitva 22 x 22 cm  | világos kraft borító, fehér belívek: 150 g/m2 - 32 oldal

A PINK gumi helyett választhatsz más színt is az alábbi lehetőségekből. Ha nem választasz színt rendeléskor, akkor a mappát PINK színű gumival szereljük fel.

Válassz a lehetőségekből:
GUMI SZÍNE:
Menny.:db

Termékleírás

A valódi nubuk bivalybőrből, Magyarországon készült minőségi mappába, gumizsinórok segítségével 1, 2, vagy több egyedi füzetet is lefűzhetsz. Ha megteltek, kicserélheted, így a személyesen neked készített mappádat folyamatosan használhatod. A bőrről tudni érdemes, hogy minél többet használod és forgatod, annál jobb, és szebb lesz, mert a bőr szépen bepuhul, beérik.  A mappába fűzött füzeteket akár külön projekteknek is szentelheted, így mindig egy helyen tudhatod őket, és bármikor kéznél vannak, hogy hozzátegyél valamit.

Az én Utazónoteszemben például most három füzet van.

  1. Scrapbook bejegyzések az adott hónapról. Ez tulajdonképpen a napi dokumentálás.
  2. az én kicsi világom :) ötleteim jártamban-keltemben...
  3. tervezőnaptár /planner

A füzetek vastag, savmentes papírból készültek, amelyek tökéletes alapjai lehetnek scrapbookozásnak is. A pecsételés, a tűfilc nem üt át a másik oldalra, sőt, még a mixed media rajongók is kiélhetik kreativitásukat benne.

Amennyiben más színű gumit szeretnél az Utazónoteszedre, rendelhető 'Utazónotesz javítókészlet' hozzá több színben, és az alábbi videó alapján magad is kicserélheted.

Az Utazónotesz összeszerelése

Neked ajánljuk!

Keresés